Bakkheia

tumblr_mqkjaukNn71qc351po1_500

Sovmorgon idag. Drack ett par glas vin igår så var lite lagom seg när jag vaknade. Dock sov jag natten igenom utan att vakna till, vilket var skönt. Väldigt trevlig grillfest hos Gozem igår dock, så det fick vara värt lite morgonseghet :)

Idag skall jag packa inför Gotlandsresan, ringa mommo, tvätta, färga håret (om jag orkar..) och förbereda lite annat stuff. Och imorgon kommer det målare som skall måla fönstren så jag måste möblera om lite för att de skall komma åt. Gnörghl. Det var onödigt besvärligt att prata med dem på telefon igår. Vi satt i en kvart innan de förstod vilken lägenhet jag bor i, och hur vi skulle gå tillväga med överlämnande av nyckel osv. Det kändes VÄLDIGT ”goddag yxskaft” under hela konversationen, och jag kände mig helt slut på energi när vi äntligen lade på. Varför göra det så oerhört mycket krångligare än det måste vara!? Agh!

Jag läser vidare i Game of Thrones. Inte hunnit komma så jättelångt, jag har för mycket annat att göra på kvällarna så när jag väl kommer i säng orkar jag bara läsa 2-3 kapitel innan jag somnar. Dang. Får ta med boken till Gotland så har jag något att läsa ifall tid uppstår. Skulle egentligen bara vilja sätta mig ner på en filt under ett träd i skuggan och läsa och dricka saft och äta kakor, men ja, nej. Som sagt; för mycket att fixa idag, läsning får tyvärr hamna lite längre ner i prioritetsordningen där. (tonåriga Zombie vrider sig i sin grav just nu, fyi) (varför är vuxen så tråkigt, skulle man inte få göra vad man vill då!?)

Nåväl. Dags att hälla upp ett glas vatten och förflytta mig in till labbet. Skall testa mobilappar idag. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: