När ursäkterna tar överhanden

tumblr_m78ntuBN6g1rpga6zo1_500

Det är för varmt. Ja, jag har mage att klaga. Jag ÄLSKAR att jag bor i ett land som har årstider, men den här stekhettan gör det väldigt svårt för mig att fungera normalt. Ni får absolut jättegärna tycka att vädret är underbart, men för mig är det bara en nagel i ögat.

Jag har knappt sovit något alls i nättras, och i stort sett alla mina leder är så svullna att jag har ont och svårt att röra mig klokt. Jag vill SPRINGA men det är så varmt att jag inte orkar. Det känns vanskligt också, att andas snabbt i denna hetta. Och jag behöver få träna, varje cell i min kropp SKRIKER efter det just nu.

Därför tänker jag idag efter jobbet promenera iväg till simhallen och träna i vatten. Simning. Aktiverar hela kroppen, väldigt bra cardio och något jag borde göra waaaay more often än jag gör just nu. Det är väl sisådär 4 år sedan jag simmade senast..? Att få röra på mig i svalt vatten kommer mest troligt att lösa problemet med svullnaden också, och hela kroppen verkligen längtar efter att få komma igång just nu.

Utöver brist på vettig cardio så har jag inte lyft på flera dagar nu heller. Det stör mig. Men det  pass jag kör tar mig runt 45 minuter och jag har inte alls känt att jag har haft möjlighet att ta mig den tiden.

workout

Däremot har jag lyckats göra 1-minuters plankor både i morse och i igår, vilket känns riktigt bra. Jag minns när jag KNAPPT klarade 30 sekunder. Sedan klarade jag 45 sekunder och nu 60 sekunder. Det blir lättare. Kroppen blir bättre. Jag har träningsvärk i berörda muskler och det känns BRA.

Från och med idag skall jag ta tag i det klokt igen. Jag hoppas också på att vi går mot svalare tider, annars får jag helt enkelt gå upp tidigare och springa på morgnarna när det är lite skönare väder ute. I morse var det nog bara 17º när jag gick till jobbet och det var UNDERBART.

Önska mig lycka till med simmandet! Jag siktar på en timme, vi får se hur länge jag orkar dock ;)

2 kommentarer till “När ursäkterna tar överhanden

  1. Säkerställ att du kommer ihåg hur du manövrerar dig i vatten innan du plumsar i den djupa änden av bassängen. Vill inte att du drunknar.

    • Haha :D Jo, det har jag nog koll på. Hoppas jag ;)
      Följdfråga; Kan Zombies drunkna?

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: