Med mjöd i kroppen kan jag allt

Biljetter bokade och klara – Medeltidsveckan incoming! Vi kommer att åka ner måndag eftermiddag och hem lördag vid lunch, så det blir lite kortare än söndag-söndag, men det gör inget. På tisdagen skall vi se Volund a capella (längtar!) och på fredagen skall vi se Corvus Corax live (LÄNGTAR!!) och däremellan blir det klappa lajvare, kika på underskönt Visby, göra utflykter, äta kött och bara få gå runt med kärlekskrabban i en veckas tid. Som sagt; L Ä N G T A R.

Medeltidsveckan firar ju då alltså 30-årsjubileum i år. Jag räknar med en spektakulär upplevelse och hoppas verkligen att Martin kommer att ha lika fint som jag ♥

Wheeee~

Så ja. Nu kommer en vecka då jag skall städa, flytta stuff, hitta mina lajvkläder, packa och åka till Göteborg och sedan vidare till Visby. Hepp hepp, pepp pepp! :D

Foto: Olle Sahlin

Foto: Olle Sahlin

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: