Fem saker du inte visste om mig. Kanske.

nurse

 1. Jag har varit på sjukhus av följande anledningar:
  • 11 års ålder: Hjärnskakning efter att jag for över styret och krossade cykelhjälmen.
  • 15 års ålder: Misstänkt bruten arm efter att jag föll av en stol och slog min arm i ett skåp.
  • 21 års ålder: Högg mig i fingret med en fogsvans. Kördes till sjukhuset mitt i natten för att sy tre stygn. Har fortfarande ett stort ärr på vänstra pekfingret.
  • 27 års ålder: Enkelsidig lunginflammation. Blev sjukskriven 2,5 vecka och kunde knappt äta. Är något av det värsta jag har upplevt vad gäller sjukdom. 
 2. Utöver detta så har jag haft en del jobbiga sjukdomsupplevelser, plus satte en gång en stor lakritsnapp i halsen och var fasligt nära att kvävas. Överlevde pga kvickttänkt pensionär som utövade Heimlichgrepp på mig.
 3. Jag vill tvunget ha saker VÄLDIGT planerade innan jag är bekväm med att iscensätta dem. Undantaget är mitt hår, på gott och ont. När det gäller mitt hår kan jag på en handvändning bestämma mig för att färga om det helt och hållet, eller till och med snagga av det. Jag har dock lyckats hålla mig i skinnet ganska bra där på sistone, bortsett från när jag randomfärgade det svart i våras :P
 4. Trots att jag (tyvärr) har haft släktingar som gått bort vid ett par tillfällen har jag bara varit på en enda begravning, min systers. Moffa dog när jag var nio så vi behövde inte gå med, när farfar begravdes var jag sjuk och stannade därför ensam hemma (och jag minns så väl att jag tittade på ”Jag vet vad du gjorde förra sommaren” och det var så mörkt utomhus och så RINGDE TELEFONEN och jag var helt ”det kommer att vara en mördare precis som i Scream!!” och vågade knappt svara och sedan kom jag på att det kunde stå FOLK UTANFÖR FÖNSTRET i mörkret så sedan vågade jag inte titta ut genom rutorna heller och när familjen kom hem hade jag nog tänt alla lampor i hela huset för att vara lite mer safe) Annas begravning är utan tvekan en av de jobbigaste dagarna i mitt liv. Det enda som var värre var väl dagen då vi fick dödsbudet.
 5. Jag har alldeles för god fantasi och kan utan problem få för mig att det finns monster i min lägenhet, att jag är förföljd, att någon kommer att skjuta mig i ryggen, att det kommer att komma folk och bryta sig in och bränna mig med strykjärn och att ugnen kommer att explodera när jag bakar. Detta har en del negativ inverkan på mitt liv eftersom jag kan ha svårt att somna när jag får för mig att det finns monster i hallen osv.
 6. *BONUS* Jag inbillar mig att folk är intresserade av sådana här poster :D 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: