Dags att ladda batterierna, alltså

Screen Shot 2013-04-16 at 7.41.05 AMIngen höjdarmorgon. Jag har haft fruktansvärt ont i magen hela natten så jag har inte sovit så mycket som legat och gnytt och försökt hitta en ställning jag kan ligga i där jag INTE känner mig döende. Ugh. Gick upp 1,5 timme senare idag för att försöka få igen lite av alla Zzz som undflytt mig, lyckades väl sisådär med det och nu mår jag mest illa – vilket förhoppningsvis beror på sömnbristen snarare än något annat. Min stora förhoppning är att det skall ge med sig under dagen, annars får jag ta min jobbdator och knata hem och bädda ner mig på soffan och jobba istället. Ugh. Ironiskt hur jag senast IGÅR satt och var nöjd över hur frisk jag känt mig sedan jag började träna..?

Nåväl.

Det ser ut att börja regna när som helst, jag har ätit en banan, klänningen jag har på mig idag satt tight som sjutton när jag köpte den men nu hänger den löst och jag är – vilket ni förmodligen redan listat ut – trött. Ikväll efter jobb skall jag ta en promenad + packa allt jag vill ha med mig till Visby. Det ser just nu väldigt mörkt ut på doppresentfronten, och jag har inget större förtroende för att den skall hinna komma innan jag åker, vilket stör mig. Klart jag kan ge dem den i efterskott, inga konstigheter så, men… äsch. Man vill ju ge en doppresent på just DOPET amirite? Gnåh. Men håll tummarna, den måste komma senast imorgon för att jag skall hinna få den med mig!

Om man bortser från min dåliga sömn och eventuella illamående så är jag så sjuuuukt uppfylld av Visbylängtan att jag blir lite småtokig här. Ja, jag veeet, jag skulle inte tjata så mycket om det, men… Jag åker till Gotland så sällan. FÖR sällan. Jag borde vara där så mycket oftare, det ger så otroligt mycket att få komma hem och stå på gotländsk mylla en stund, inandas gotländsk luft och få knyta starkare band med släkt och vänner som är kvar på ön. Bortsett från vår snabba helgvistelse i somras (jag och Martin) så har jag inte varit där sedan början av 2012, när jag var deprimerad och åkte på lunginflammation. Jag känner att jag behöver lite upprättelse! För djävlar vad jag tänker må BRA den här gången ;)

Jajaja, sluttjatat (for now). Nu skall jag jobba vidare och hoppas att jag får ha en ostörd arbetsdag fram tills jag slutar <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: