Anmäld!

Screen Shot 2013-07-09 at 3.16.11 PM

Haha och här sitter jag och är REDAN nervös och uppspelt och wheee!

Jag valde att anmäla mig till grupp 4A – 55-60 minuter. Jag HAR som sagt klarat 10 kilometer på 50 minuter, men det har gått lite sämre för mig på sistone och jag vill inte ta mig vatten över huvudet, så hellre anmäla mig till en grupp som känns realistisk och sedan vara *bättre* än att anmäla mig till en grupp på 45-50 minuter och vara stoppklossen på banan.

Lördagen den sjunde september är det dags, och då hoppas jag att även om jag kanske inte har supporar längs banan åtminstone har er på distans som hejar på mig. Eller ni kanske också vill vara med? :D → länk ←

Vilken grej, va! Vem hade väl kunnat tro att soffpotatis-Zombie skulle anmäla sig till ett löparlopp på en mil? :D

60 dagar kvar – nu djävlar skall jag hålla igång med träning :D

Heja heja!

tumblr_m9hpjiVRkI1r6u05ro1_500

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: