W5R2

tumblr_mdaa9jTqug1r6u05ro1_500Körde ju då alltså W5R2 idag, återigen i Bulltoftaparken eftersom det är väldigt fint att springa där. Men egads, det är ju bara backar allting! Och av någon anledning känns det som att jag hela tiden lyckas hamna i uppförsbackar..? Nåväl.

Körde igenom hela passet fram till 2 * 10 min Free Form Run. Första Free Form sprang jag väl typ sju minuter innan jag gav upp och gick över till powerwalk. Inte jättenöjd. Fem minuters stretch som jag faktiskt utnyttjade just till stretching. Körde två tiosekunders-plankor (och påbörjade därmed på nytt plankutmaningen som jag fick överge pga stukad fot) och körde lite smidighetsträning innan det var dags för nästa Free Form. Och vet ni? Jag lyckades springa ungefär 13 minuter idag! Det blev ett litet stopp på cirkus tio sekunder efter en av backarna pga jag kände mig så djävla kissnödig (sorry för TMI haha) men där sade jag till mig själv att jag måste lägga till MINST de tio sekunderna efter att speakern announcat att Free Form run var klar. Och nog fan gjorde jag det, alltid, med tre minuters extra språng. Nöjd! :)

Jag VISSTE väl det, att jag skulle göra bättre ifrån mig idag än i lördags – och trots att jag visste det så var jag ändå besviken i lördags. Men jag blir BÄTTRE! Just watch me!

(och squeee, djävlar vilken rumpa jag börjar få! :D Awesomessss!)

tumblr_mkab0zgbWV1s8kk1mo1_500W5R3 har jag inte bestämt en tid för än. Jag KANSKE tar den på morgonen på torsdag, men skall med bussen till Göteborg vid 12 så det beror på hur jag ligger till med arbetsbördan. Är sedan i Göteborg fram tills söndag kväll, och då blir det bara promenader under den tiden. Jag tar dock med träningskläder så KANSKE jag testar att köra ett av de ”riktiga” passen i Zombies, Run! (dvs inte deras 5k-träning). Vi får se hur det blir. I *värsta* fall tar jag W5R3 på måndag, men helst inte.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: