Svammel

Jo, hej. Jag är ju alltså hemma igen nu. Kom hem i fredags och har inte riktigt fått tummen ur att skriva något här bara :P Ni som hänger med mig på Facebook eller läser min träningsblogg har ju dock redan fått nys om min hemkomst, och jag vet inte hur många av er läsare jag har som är utöver den skaran. Men hej, som sagt. God morgon, kan man också säga. I vanlig ordning har jag sovit typ tre timmar inatt och JAG HATAR SÖNDAGAR FÖR JAG FÅR ALDRIG SOVA argh.

Jag har en kamera full med bilder från resan, och skall försöka få till ett fint inlägg här sedan där jag kan dela med mig av vad vi gjort, var vi åkt och vad vi sett :)

Idag skall jag, lToro och Perka bli fotograferade på jobb iochmed att vårt lag vann stegtävlingen förra månaden. Detta glömde jag dock bort när jag imorse sprang runt naken därhemma och försökte hitta något att ha på mig, så därför känner jag mig just nu missnöjd över att jag inte fick till en bättre outfit när nu hela företaget skall få ta del av min DagEnS OuTfiT typ. Argh! Jaja tur att man är snygg i alla fall (haha).

Jag trodde för övrigt att Midsommar var först nästa vecka, men TJI FICK JAG. Midsommar kommer att firas uppe hos Martin, så får vi se vilka fler det är som skall vara med. Ingen aning än, men jag har i alla fall börjat fantisera om grillat kött och jordgubbar så det är ju en bra start. Vad jag skall ha på mig är ju däremot en annan femma… Jag har förvisso en finfin sommarklänning, men Midsommar brukar ju vara typ snöstormar och regn och jag vet inte vad, så ja. Vi får se. Men på riktigt alltså, en Midsommar för sisådär hundra år sedan när jag var typ 11 och hade en JÄTTEFIN lila klänning med lila blommor på (varför sparar jag inte sådant för) så åkte vi ut till farfars stuga i Hide och då haglade det på oss. Sjukt osexigt.

Ok ok, slut på svammel. Jag återkommer senare under dagen! (kanske) :)

Här är en årsgammal bild på mig utan smink. Hej.

Här är en årsgammal bild på mig utan smink. Hej.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: