En problemlösarknapp hade kanske löst mina problem på en knapptryckning

Som med alla andra projekt så går jag all-in för saker så fort jag fastnat. När jag syr lajvkläder blir bloggen lidande. När jag bygger ringbrynja blir bloggen lidande. När jag målar Warhammer-figurer blir bloggen lidande. När jag har ett förhållande blir bloggen lidande. Nu, när jag tränar, så lägger jag mer krut på att hålla träningsbloggen och min fitblr uppdaterade. Det är helt enkelt så det blir. Jag försöker dock hålla uppdaterat här, eftersom jag själv är väldigt förtjust i att gå tillbaka i tiden för att se vad jag roade mig med för ett, två, tre år sedan.

Jag är, i vanlig ordning, frusen denna morgon. Det är frukost om en kvart, jag lyssnar på Michale Graves nya skiva (han har en låt som heter Zombie, hur passande?!) och jag har just skickat en intresseanmälan till Actic för en provträning med gymhjälp. Testa maskiner, få ett personligt träningspass ihopsatt osv. Låter ju skitbra, tycker jag :)

Jag har en hel del saker på gång bakom kulisserna, men jag kan inte skriva så mycket om sådana saker här iochmed vilka som läser min blogg. Jag vill ju inte skriva om saker som inte har skett än och förstöra överraskningar åt höger och vänster, ni vet? Det blir roligare här sedan, jag lovar, men just nu är jag upptagen med att skaffa en kick-ass kropp och att hitta på nya spännande maträtter att göra och försöka hitta ett nytt boende till hösten… Guh.

STRESSMONSTER över det. Om två månader är det alltså flyttdags igen. Vart jag skall flytta? Inte en blekaste. Hur trollar man fram en hyresrätt bara sådär? På två månaders notis!? Jag orkar inte ens tänka på det. Jag vill bara att det skall vara löst. Inte konstigt att jag har sömnproblem igen… Usch. Men det löser sig väl. På något sätt. Eller? Jag vet inte. Vi får se. Vi får se…

554006_498726710145547_2062522460_n

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: