W4R2

tumblr_mmwvamY9hE1s0fzano1_500

Segt idag. Jag tog mig igenom passet, men det gick inte fullt så bra som jag hade velat. Orkade bara springa 10 minuter under free form run, istället för de 15 jag har klarat vid de två senaste tillfällena nu. Det är fortfarande BRA, men… jag vill vara BÄTTRE.

Imorgon blir det promenaddag, på lördag skall jag ta det lugnt (inte bry mig om vad det står på stegräknaren) (haha som om jag skulle klara av att inte titta på den :P ) och på söndag blir det W4R3. DÅ skall jag klara mina femton minuter, det skall jag banne mig!

Nu skall jag in i duschen och sedan skall jag bara chilla runt här hemma. Imorgon tänkte jag gå upp tidigt (igen) för att hinna ta en längre promenad på väg till jobbet, så slipper jag bekymra mig om det när Martin har kommit – och skulle han vara på humör för en kvällspromenad så är det ju bara en bonus :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: