W4R3 och snygga ben!

tumblr_mk45bqr4nh1rzifjno1_500

W4R3 avklarad, har nu 50% kvar på C25K tills den är avklarad. Sprang för tredje gången i mitt liv 15 minuter utan stopp, och det känns så DJÄVLA bra! De första minutrarna är de värsta, sedan kommer man in i lunket och börjar andas bättre och då känns det inte alls lika jobbigt att hålla ut fram till slutet. Jag övervägde att försöka pusha mig till ett par minuter extra, men jag var såpass trött i slutet av de 15 att jag valde att nöja mig med det. Det är fortfarande fem gånger (!!) mer än jag klarade för bara ett par få veckor sedan!

Något jag dock kan uppleva som ett problem är att jag börjar känna mig uttråkad av det hela. Det var inte så mycket att hålla sig springande i femton minuter som var jobbigt, utan snarare att försöka hålla sig vid gott mod trots att jag springer på stigar jag redan tagit mig över en miljon gånger (eller vad det känns som, i alla fall…) Jag börjar känna mig i stort behov av ett miljöombyte, helt enkelt. Jag skulle vilja ha 3-4 olika rutter jag kan alternera mellan istället för en enda, så att jag får lite nya intryck. Pildammsparken är väldigt vacker, det luktar gott av blommor och om man undviker allt ankbajs så är det inga större problem med alla fåglar där (förutom de skitläskiga gässen, burr!) men… jag är uttråkad. Det är ett problem, för det gör det svårare för mig att pusha mig själv. Det finns ingen spänning i det, inget ”vad finns bakom nästa sväng?” att driva mig framåt.

Om ni har några tips på bra platser att springa på så lämna gärna en kommentar! Det skall vara i Malmö, jag skall kunna ta mig dit till fots eller i värsta fall med cykel och det skall inte vara mitt i trafiken eller bebyggelse.

W5R1 är som sagt planerat att utföras på torsdag förmiddag, såvida jag inte står mitt uppe i flyttpanik just då. Det känns dock som en väldigt bra morot till att utmana mig själv till att vara KLAR med all packning imorgon kväll, så att jag kan ta mig den tid jag vill till att träna på torsdag.

tumblr_mk45odWDAl1rzifjno1_500

Klart nöjd. Det känns bra i benen också, musklerna är trötta men känns helt okej. Bra! Imorgon blir det innebandy, vilket därmed innebär mycket burstträning och muskelkontroll. Mina ben börjar bli episka – jag rewardade mig själv med ett par nya byxor i piratmodell att springa i, och jag var nästan lite för distraherad av hur snygga benen såg ut i dem, haha ^^

Nu skall jag röra mig hemåt genom regnet och visa packningen vem som bestämmer! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: