Översvämning

Tack vare hjälp från Alex så är nu hela köket nerpackat! Nu har jag alla strösaker kvar att packa (och strösocker, för den delen…) men jag siktar på att bli klar med allt idag. Känner mig dock fortfarande väldigt stressad över allt, men får hoppas att det känns bättre ikväll.

Det är kallt ute så mina händer är väldigt stela just nu. Det gör det lite svårt att skriva, men jag mjuknar nog snart upp skulle jag tro. Lite drygt att sitta varje morgon och huttra, dock. Igår blev jag varmare efter att jag körde ett joggingpass runt lunch, så jag får väl försöka röra mig lite mellan varven så kanske jag får upp värmen. Lite. Kanske.

Haha, för övrigt så råkade jag typ översvämma kontoret lite igår när jag duschade. Det var lite awkward. Duschstången var paj så först var jag tvungen att stå och hålla i duschslangen hela tiden, utan möjlighet att sätta upp den på väggen. Varmvattnet tog slut för fort, men till slut hade jag lyckats duscha och tvätta håret osv, så jag öppnade dörren – och såg att det var vatten över HELA golvet, flera centimeter djupt. Det strömmade även ut vatten under dörren; rakt ut på vårt nylagda tarkettgolv! Argh! Så jag svepte på mig handduken och tassade ut till kontorschefen och upplyste honom om problemet, och sedan tog jag mitt pick och pack och gick in på andra toaletten för att få på mig mina kläder medan stackarn fick ta hand om vattenröran som blivit. Det visade sig senare att duschen tydligen fått en liten knuff när diskmaskinen tillfälligt förvarades därinne, så att röret hade lossnat från avloppsröret osv. Haha. Inte det minsta awkward att översvämma kontoret, neeejdå.

lykta

 

Nåväl. Nu skall jag begrava mig i tyg och se ifall jag kan låta bli att frysa ihjäl. DET ÄR SOMMAR (nästan) FÖR HELVETE :(

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: