Onsdag: Sjätte veckan (v.20)

Dagens mått:
Midja – 70 cm (-1 cm från föregående vecka)
Lår – 55 cm (+1 cm från föregående vecka)
Vikt – 59,9 kg (-0,2 kg från föregående vecka)

Image (2)

Jag minskar fortfarande i mått, även fast jag inte är helt nöjd med denna veckans minskning. Jag har känt mig plufsig och svullen hela denna vecka, vet inte om det beror på den plötsliga värmehöjningen utomhus eller på att jag inte sovit klokt på flera nätter nu. Vad gäller träning så har jag ju snarare trappat upp än ner, så rent träningslogiskt så borde jag ju vara ännu mindre nu än vad jag är. Nåväl. Får kämpa tills nästa vecka, helt enkelt :)

Idag på innebandyträningen råkade en kollega slå till mig med sin bandyklubba rakt över ansiktet, så blev träffad både över näsa och mun. Fick gå ifrån för att kolla huruvida jag blödde eller ej, men jag slapp det. Däremot fick jag en finfin fläskläpp, haha. Så nu har jag värsta sexplutet! …på, eh, halva överläppen. Ohwell ;)

Jag känner att jag klarar av att springa mer nu än tidigare. Kan ge ifrån mig mer burstsprintar, och blir inte alls lika trött när vi har spelat. Idag orkade jag till och med ha lite stuns i stegen på vägen hem, till skillnad från tidigare då jag halvt om halvt masat mig hem från träningslokalen. Ha! Så ja, ändrade mått eller ej så märker jag ju klart av att jag blir BÄTTRE.

tumblr_mkt5dv6ENd1rp02wmo1_500

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: