Onsdag: Åttonde veckan (v.22)

Dagens mått:
Midja – 70 cm (+/- 0 cm från föregående vecka)
Lår – 53,5 cm (-0,5 cm från föregående vecka)
Vikt – 58,3 kg (-2,6 kg från föregående vecka)

Image

Vikten är nog inget att hänga upp sig på, jag är väldigt övertygad om att det är en tillfällig dipp som snart kommer att justeras 1-2 kilo uppåt igen.

Jag känner mig ungefär lika glad som jag ser ut på bilderna. Jag skadade min fot igen idag, samma som sist. Sista fem minutrarna på matchen och återigen snubblar jag till och landar riktigt djävla illa på foten. Perka stödde mig så att jag kunde komma av planen eftersom jag över huvudtaget inte kunde stödja på foten, och sedan satt jag på golvet och försökte låta bli att hyperventilera i fem minuter innan jag istället började snyfta. Lyckades dock hålla inne tårarna tills jag kom ner i omklädningsrummet, då jag började gråta illa och ringde Martin och bölade honom i örat. Jag är så djävla besviken och ledsen och arg för att jag ramlade igen. Nästa vecka skulle vi spela den stora innebandymatchen jag VERKLIGEN sett fram emot, och jag kommer nu istället att tvingas ta hand om en trasig fotled i ett par veckor innan jag ens kan överväga att spela innebandy igen. Jag hoppas innerligt att jag kommer att kunna jogga igen om ett par dagar, men det är så satans jobbigt detta. Jag blir ledsen bara av att tänka på hur ONT jag har just nu och på att jag blir påtvingade ett uppehåll jag verkligen inte vill ha. Fan fan fan!

Så ja. Inga plankor just nu heller, eftersom de sätter press på foten. Ingen promenad imorgon, istället får jag luska ut vad som blir kortaste resvägen för mig att ta mig till Arlöv. Helvetes djävla skit, rent ut sagt.

Jag skall posta upp min progress i maj senare idag, men just nu behöver jag ta en ipren + äta lite kvällsmat, och sedan skall jag i panik packa och försöka att inte gråta över hur djävligt allt detta blev just nu…

Stort tack till Perka för hjälpen av planen, till Gozem för lugna råd om hur jag skulle göra när jag kom av, och extra stort tack till Sara som sprang hem och hämtade kryckor åt mig efter att jag kommit till kontoret för att lägga is på svullnaden. ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: