(-_-)Zzz

Screen Shot 2013-05-27 at 7.12.21 AM

 

Det här dygnet börjar inte bra, to say the least. Jag har sovit kanske sammanlagt en timme under natten; jag har varit varm, naken, vaken och sur. Uppenbarligen sur för att jag inte kunnat sova, då. Helvetiska natt. Nu skall jag orka ta mig igenom en arbetsdag trots att det surrar i musklerna, min hjärna är full av sockervadd och jag mest av allt bara vill dunka huvudet mot skrivbordet.

Helgen var bra, dock. Kort, men bra. Eller kanske lång. Den kändes väldigt lång, men den var nog ganska kort. Martin kom först i lördags runt lunch, han fick jobba över i fredags så hann inte åka ner då. Efter att han kommit åt vi lunch (pannkakor) och sedan gick vi en sväng på stan och tittade. På kvällen åt vi entrecôte med smörstekta, färska grönsaker och dog lite på hur gott det var. Börjar nästan dregla bara jag tänker på det, haha. Efter maten drack vi hårdrocksöl och spelade Warframe innan vi gick till sängs. Igår åkte han hem vid lunch eftersom det var Mors Dag och han ville hinna inom fiskaffären på väg till sin mor, så jag packade lådor och tog en promenad innan jag gick till sängs. Jag släckte tidigt i förhoppning om att få sova klokt, men ja… vi vet ju nu hur det gick.

Jag flyttar på fredag, har skitmycket kvar att fixa innan dess och vill mest av allt bara köra fast forward en vecka.

JA JAG ÄR GNÄLLIG men jag har ju inte sovit klokt och jag orkar inteeeeeee~
Fy vad jag hatar söndagsnätter. Jag sover ALDRIG gott natten mellan söndag-måndag. Jag hade kunnat ha förståelse för VARFÖR ifall jag fortfarande jobbat kvar på Stream, iochmed att det inte riktigt var ett ställe man kände annat än ångest över att gå till på måndagarna, men Procera är awesome och jag älskar att vara är, så förstår inte varför jag aldrig kan somna på söndagar. Jag får väl börja avsluta veckan med en sängfösare antar jag. Ta ett glas vin och hoppas att det hjälper…

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: