Vatten, vatten – bara vanligt vatten!

tumblr_mklzejgzWU1s5inwlo1_500

Påbörjar vattendrickandet idag. Hällde ut den halva läskburk jag hade kvar sedan lunchen och har hittills druckit snart 1 liter vatten. Enda noterbara bieffekten hittills: Är sjukt kissnödig. Har varit på toa tre gånger. Yikes! Förhoppningsvis vänjer sig kroppen vid det :P Å andra sidan skall man dricka 8 glas vatten uppdelat på en hel dag (ett glas i timmen) så jag är väl lite för ivrig i att få i mig vattnet, antar jag :P

Jag har redan sedan tidigare druckit mycket vatten, men nu tänker jag försöka byta ut allt drickande under kontorstid till H2O istället för diverse läsker – även fast jag håller mig till light-varianterna. Vatten > allt annat.

tumblr_mksf9mqzYO1s8ug3uo1_500

 

Så ja. Inga fler ursäkter! Drick mer vatten och MÅ BÄTTRE. Låter det inte underbart enkelt? För det är det. Faktiskt. Är du törstig? Ta ett glas vatten. Direkt. Utan att passera läskkylen ;)

(och tänk vad pengar man sparar in på att inte behöva köpa all dryck – den finns ju gratis hemma i kranen!)

Sverige har faktiskt väldigt bra kranvatten, kan tilläggas. (vill ni se en dokumentär om ett land med VEDERVÄRDIGT dricksvatten kan jag rekommendera GasLand – det är rent skrämmande hur illa det är)

 

tumblr_mksfbhGvcc1s8ug3uo1_500

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: