Skillnaden på svenska och engelska bröst

Screen Shot 2013-04-17 at 7.29.22 AMGod morgon! Här sitter jag och gäspar och försöker med våld hålla ögonen öppna. Solen skiner rakt på min skärm, jag har en parfym som luktar godis (??) på mig och i eftermiddag blir det innebandy. Igår åt vi hemmalagad tacopaj (om nom nom) och körde Singstar, och efter att min bror och Camilla hade åkt hem så tittade jag och mamma först på senaste avsnittet av RuPaul’s Drag Race (vilket innebär att jag hade ett vittne till mitt skrikande den här veckan :P) och sedan blev det en djäkla massa random videos på Youtube. Plötsligt var klockan halv elva och jag rusade i säng – efter att jag först provat en klänning jag fått på Posten (satt perfekt!) och en BH jag hade beställt (satt inte alls, en G-kupa i Sverige är INTE detsamma som en G-kupa i England, tydligen…) som jag förmodligen skulle kunna sjösätta en mindre familj i. Eh. WHAT. Den var gigantisk! Jag antar att jag skall ha typ …E-kupa i engelska storlekar då? Eller. Jag vet inte. Anyhoooo. Fuck. Den var så djäkla söt den BH:n, jag var ju så glad att jag lyckades hitta något som skulle passa mig och som INTE såg ut som en pensionärs-BH som större storlekar annars har en tendens att göra.

Jag har tydligen lämnat mina glasögon hemma idag. *SmaRt CheY* Gnåååh. Jag har ett par liggande på kontoret men jag är ganska övertygad om att de är för starka pga fick huvudvärk sist jag använde dem. Får se hur jag löser detta. Jag är ju inte precis blind utan glasögon, men det gör mig inte helt lycklig i ögonen att sitta och stirra på en skärm en hel dag utan hjälpmedel.

Glasögonnörden

Glasögonnörden

3 kommentarer till “Skillnaden på svenska och engelska bröst

  1. Min sambo beställer en bokstav lägre när hon köpt från England, F i svenska storlekar blir ju då E i de engelska, fast verkar variera på olika tillverkare så man får kanske testa sig fram xD

    • Finns förresten en size chart längst ner på figleaves om det nu va där du beställde, så man kan konvertera från EU till UK storlekar. :-)

    • Jag kollade på storlekslappen i en bh som jag vet passar och där stod UK size med, så jag tyckte att det var ju enkelt som en plätt det där, men icke! Synd som sjutton, den var ju så fin :( Får kolla deras size chart nästa gång, helt enkelt. Tack för tipset :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: