Porrfilms-BH som inte ger tillräcklig support för zombiebröst? Nejtack.

4500 steg kvar jag *behöver* ta idag (kommer dock att ta mångfalt fler än så om jag inte är helt fel ute :P) och inte ens halva dagen har gått. Det går bra, med andra ord :) Vi är tre stycken som stretas om att ligga på topp i tävlingen, och det skiljer oftast bara ett fåtal poäng oss emellan. Varje 250 steg ger 1 poäng, max per dag är 30 poäng. Idag när jag fyllt min kvot kommer jag att ha tjänat in 500 poäng, vilket innebär att jag kan claima en reward. Klicka på bilderna här nedan för att se mina val.

Screen Shot 2013-04-03 at 12.50.44 PM

Screen Shot 2013-04-03 at 12.50.53 PM

Det finns ett par alternativ utöver dessa, där man kan köpa träningskläder och dylikt (från USA) till rabatterade priser, men jag är inte helt förtjust i den idén av flera anledningar, så jag lägger hellre mina poäng på något som GÖR SKILLNAD. Skall bara bestämma vilket av ovanstående jag skall ge mig på först :) Det är alla bra alternativ.

Haha, men ja. Vi har ett exempel angående ovanstående USA-rabatter, där man kan få köpa sport-BH:ar till ett bättre pris. Kollade deras hemsida och GUDARS SKYMNING, inte nog med att kläderna ser ut att komma från typ en porrfilm från åttiotalet så var de också helt bisarra i storlekarna och skulle inte för fem öre klara av att hålla min byst på plats. Geez.

Var inne på Stadium en snabbis tidigare (köpte tre tröjor till priset av en, som jag skall ha till innebandy) och passade på att testa en sport-BH där, men eh… Nej. Nej, nej nej. Den hade knappt plats för brösten och hade inget stöd *alls*. Testade att hoppa lite och det var smärtsamt, to say the least. Såatteh… Thanks for playing, game over.

» Någon som har tips på var man kan hitta prisvärda sport-BH:ar som sitter bra och ger vettigt stöd? Vi snackar G-kupa här, så… Halp pls? :)

Två timmar till dagens innebandy <3

För övrigt, beröm från chefen:

< Eel> Zombie/louie: You’re really taking the challenge seriously :) Assa!

4 kommentarer till “Porrfilms-BH som inte ger tillräcklig support för zombiebröst? Nejtack.

 1. Från en annan som också har svårt att hitta bra sport-bhs till större byst, prova swegmarks, köpte en 85F på ellos.se och den gör jobbet! Kruxet med att hitta en bekväm sportbh är att det ska vara tajt, men absolut inte så att det känns obekvämt. Man vill ju inte att valparna ska rymma.

  • Tack för tipset! Skall kolla upp det :)
   Nej, exakt. Den skall hålla boobsen på plats men samtidigt vara skön. Vissa av de där de säljer på stan är ju löjeväckade. Får NÅGON ordentligt stöd av dem..? :/

 2. Min flickvän brukar köpa här, lite knepigt att konvertera storlekar kanske men det brukar lösa sig :)

  http://www.figleaves.com/

  • Tack för tipset! Vilka fina underkläder de hade där :D Jag får nog gå och gömma plånboken, haha ^_^

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: