Fyra dagar i ett inlägg

God morgon! 555096_581600335191517_1739322561_n

Måndag morgon, ute är luften mild och inte alls obehaglig, och trots att himlen fortfarande är grå och antyder tung himmel idag så är det en ytterst förnöjsam morgon! Jag har haft en alldeles ypperlig helg tillsammans med Martin, som jag för den delen firade åtta månader tillsammans med i fredags :) I slutet av denna månad är det ett år sedan vi träffades – går inte tiden snabbt?!

Nåväl. Jag for då upp till Stockholm i torsdags. Tågresan var lugn och trevlig fram till Alvesta då en grupp på cirkus 8 män steg på, med en viss odör av alkoholintag om sig. De satt i sätena framför mig och skrattade och väsnades, och det var ju inga större problem med det bortsett från att de var lite smått irriterande. Men jag hade lurar på mig och halvsov och stirrade ut genom fönstret, så det är ju inget som spelade roll i det långa loppet. Fram tills jag mot sista stationen står ensam i kö utanför toaletten som för tillfället var upptagen av min sätesgranne, och en av gubbarna tycker att hon tar för lång tid på sig så han springer fram från sin plats, hamrar hetsigt på dörren med sin näve och sedan återgår till sin plats – så att jag fick stå kvar ensam utanför dörren och skämmas över att flickstackaren trodde att JAG var den som hade idiotknackat på dörren. Orka!

Nåväl. Väl framme i Stockholm fick jag krama på Caroline för första gången på typ tusen år, och så tog vi en liten runda kring Centralen i väntan på att intervjun skulle starta. Köpte en Stormtrooper-mönstrad hoodie till Martin på Blue Fox och fingrade girigt på ett par ytterst söta nurse-klänningar i lack som de sålde där (men som inte finns på deras hemsida, vadfalls?!) och sedan åt vi varsin sallad innan vi drog iväg till Kulturhuset och Studion. Vi kom in först av alla så vi tog sittplatser längst fram, och sedan drack vi vin och lyssnade på Metallica fram tills Damien gick på scenen.

Efter att tidigare ha varit övertygad om hans oskuld men sedan fått ta del av lite ytterligare fakta i frågan så är jag numera skeptisk och vet inte vad jag tror på. Jag vet inte ifall han har gjort det eller ej. I ärlighetens namn vet nog ingen det, förutom Damien, Jessie och Jason själva (och offren, såklart). Intervjun med Strage var dock intressant, på flertalet sätt. Lyckades även hitta Stina/Blasfeministen och fick hälsa på henne, yay! \o/

Efteråt åkte vi hem till Caroline där jag snabbt somnade. Stegräknaren visade på 23k steg, vilket kändes i benen to say the least.

På fredagen lämnade Caroline av mig vid Centralen, och sedan blev det fyra ytterst sega och trista timmar hem igen på tåget. Jag hade enorm tur och fick sitta rättvänd i båda riktningarna, vilket var väldigt skönt.

När jag kom hem till Malmö så hade Martin redan hunnit åka ner, så vi tog oss för att införskaffa lite mat och sedan bestämde vi med ett par kollegor att vi skulle möta dem ute. Vi begav oss ut till TGIF’s, där jag fick lite för mycket uppmärksamhet när jag tog av mig jackan vilket jag tyckte var lite obehagligt. Jag är inte alls förtjust i att folk stirrar på mig, och jag tycker att jag måste få ha på mig vad jag vill (se bild) utan att folk skall känna sig rättfärdigade i att stirra på mig som att jag vore en cirkusclown. Nåväl. De verkade ju stirra av ”positiva” skäl och inte pga jag var fewl, så det får väl gå an än. Dock står jag fast vid att jag tycker att det är oartigt när folk sitter och vänder sig om och stirrar på en hela tiden ;(

Sedan kom gsson och lToro dit och vid det laget hade jag redan hunnit få i mig två drinkar men hade plats för en tredje också innan jag och Martin promenerade hemåt. På lördagen blev det lite sovmorgon och sedan gick vi ut på stan en runda där jag bland annat fick prova ut ett par schyssta löparskor (som jag sedan köpte till halva butikspriset genom att söka rätt på dem på Amazon) innan vi gick hem och chillade på soffan på kvällen.

Igår fick jag övningsköra för tredje gången, vilket gick bra. Det är fortfarande väldigt läskigt med mötande bilar, men jag fick träna lite på att växla och att svänga i korsningar. Får se vad det blir för lektion kommande helg :)

När Martin åkte hem tog jag en tvåtimmars tur ut i Malmö, där jag först joggade lite och sedan powerwalkade tills jag fyllt min stegkvot. Det känns (i vanlig ordning ;)) i benen idag.

Nu skall jag sparka igång arbetsdagen. Ikväll kommer mamma och stannar tills torsdag! :)

En kommentar till “Fyra dagar i ett inlägg

  1. Vilka fakta var det som fick dig att börja tvivla? Jag vet inte heller riktigt vad jag ska tro. Jag brukade också tro att de var oskyldiga för att sedan börja tvivla. Jag VILL att de ska vara oskyldiga men de kanske inte är det.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: