Fotfan

Godmorgon osv

Godmorgon osv

Okej, host, så det kanske inte kom något Fredagsfavoriterinlägg i fredags då. Vad skall ni göra åt det då? Stämma mig eller?! Nä, just det. Ni får överleva. Det kanske kommer idag. Eller på fredag. Hepp!

Jag har fortfarande problem med vänsterfoten sedan jag trampade snett på innebandyn i onsdags, och jag har dessvärre fått komma till insikt att det inte blir något innebandyspelande för mig denna vecka. Skitliv! Misär! Ondskapta apbarn! Usch. Okej. Jag får ta en försiktig promenad istället, men det är sjukt störigt. Grrr.

Kom hem sent igår kväll (tio~ish) från Martin och tänkte göra en banansmoothie till sen kvällsmat innan jag somnade, men mjölken hade gått ur datum och trots att den luktade okej så orkade jag inte chansa på att den skulle vara bra att dricka, så jag gick och lade mig istället. Var ju ändå inte direkt hungrig, så. Får dricka banansmoothies idag istället :)

Har fått ett paket på posten som jag tänkte hämta idag, och det  BORDE innehålla antingen mitt nya nagellack (Zombie Zest!) eller mina nya löparskor. Jag hoppas nästan på att det skall vara nagellacket, skulle vara så trist att få skorna nu när jag är så djäkla pepp på att springa men inte KAN pga ondskapt djäkla fot. Gah! Okej.

Imorgon skall vi till Varberg på möte hela dagen. Woop woop. Idag skall jag bara ägna mig åt att stänga tickets och sådant kul :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: