Ett allra första inlägg, med en förklaring

Hej! Carina/Zombie här. Vad är nu detta för nytt och konstigt, kanske ni undrar? Easy as pie – detta är min träningsblogg. What!

Varför behöver jag en träningsblogg?
Som ni förmodligen vet så bloggar jag vanligtvis här, en dagboksblogg där jag skriver om allt mellan himmel och jord, vare sig det är hur jag har sovit, vad jag har tittat på och vad jag surar över. Typ så. Jag känner att det börjar bli lite FÖR mycket träningsinlägg där, och istället för att tråka ut de som …eh… läser min blogg för att den är så …spännande… eh… um. ANYWAY. Alla är kanske inte superpeppa på att läsa om hur mycket jag springer, promenerar eller utvecklas som innebandyspelare, så jag tänkte försöka koncentrera den sortens inlägg hit. Då kan ni själva göra valet huruvida ni vill följa mig och min träning eller om ni hellre läser den vanliga bloggen utan allt träningsbjafs. Win-win, eh? :)

Så. Här kommer jag att peppa, gnälla, skryta, sura, tipsa och skriva om allt som har med min resa mot ett hälsosammare liv att göra. Jag hoppas att ni vill följa min resa :)

Jag skall försöka lägga upp en presentation av hur situationen ser ut JUST NU så fort jag har en sekund över. Mitt liv som superhjälte kallar just nu, så off I go! …swoosh.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: