Svart blod

zomb

Wohoo! De har ÄNTLIGEN fått upp Finntroll – Visor om Slutet på Spotify! Den kanske har legat där ett tag, vad vet jag, det är ett tag sedan jag kikade efter  den sist – men nu så! Yay!

Det där var väldigt många meningar som avslutades med utropstecken. Lite överentusiastiskt, kan man kanske tycka.

Men såhär va:

Visor om slutet är dedicerat till den förra gitarristen Teemu Raimoranta, som dog 2003 då han i berusat tillstånd föll från en bro ner på isen nedanför.[1] Albumet spelades in i en hydda i skogarna nära Helsingfors, och skapades som ett ”akustiskt experiment”, och innehåller instrument som till exempel kazoo.[2] Visor om slutet är ganska olikt Finntrolls tidigare album Midnattens widunder och Jaktens tid, som var renodlade folk/black metal-album.

Det är en väldigt vacker skiva. Ni hittar den → här ← om ni är intresserade :)

Idag har jag tittat på en lägenhet jag tänkte hyra (tack jolt! :D), tagit en längre promenad genom staden (eller ja, Värnhem → Kronprinsen typ), gjort playlists på Spotify, ätit kvällsmat, duschat och tagit lite random kort (se ovan). Vad jag dessvärre INTE gjort är att börja städa. Eh. Jag tänkte dock gå upp tidigare imorgon och städa så gott det går innan jobb, så börjar jag jobba vid typ halv nio istället. Då hinner jag bli färdig om jag börjar plocka lite ikväll :) I värsta fall får jag ägna en del av lördagen åt det. Hepp! Det löser sig :)

Och hjälp vad mitt hår växer! Jag kommer ju snart att se ut som Cousin It ifall det inte lugnar sig, haha. Funderar på att gå till frisören och toppa det lite, men samtidigt gillar jag ju att jag näääästan kommer åt att kittla mig själv i svanken när jag böjer huvudet bakåt ;)

Nåväl. Nu skall jag gå och diska tänkte jag, och sedan skall jag läsa lite Sandman tills jag somnar. Krams osv!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: