Posören

554006_498726710145547_2062522460_n

Innebandyträningen idag var EPISKT bra! Alla spelade verkligen på topp, vi hade jämna och bra lag och vi hade kul. Känner mig väldigt uppåt just nu, finfina endorfiner som rusar runt i kroppen – trots att skorna jag hämtade ut på posten var en storlek för små, buhu buhu. De var dock sjukt söta så får se till att returnera dem och få ett par i rätt storlek istället. Hepp!

Sitter för tillfället och lyssnar på musik jag inte har hört på sisådär 7 år (men jag kan fortfarande alla texter, ha!) och pillar vidare i Illustrator. Försöker hitta bra bilder via google som jag kan använda som referens, men när jag inte hittar det jag behöver får jag själv springa in till sängen och posera för att få fram det som behövs. Just nu behövde jag en bakvänd hand, till exempel. KANSKE kan få klart detta ikväll, det beror på hur mycket jag lyckas hålla fokus. Just nu pillar jag runt i playlists och sådant samtidigt, så ja. Fokus… not so much :D

Jag hade nog inte så mycket mer spännande att säga just nu. Ni kan ju hålla tummarna att jag blir klar idag så får ni se resultatet av mitt senaste självporträttspillande-going-header. Woop!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: