Påsk, alltså?

196895_204587322892822_3613775_n God morgon!

Då var man ett år äldre, men inte ett dugg visare då. Klockan är snart frukost, solen skiner, jag har en kasse med födelsedagspresenter + två lite för tunga väskor här bredvid mig och om fem timmar skall jag befinna mig på ett tåg till Göteborg. Innan dess har jag lite att roa mig med (jobb, såklart <3) och skall väl försöka hinna klämma in en lunch där också. DET LÖSER SIG.

Hur mår ni, denna väldigt o-äggande skärtorsdag? Jag hade ärligt glömt av att det var påsk. Fick igår ett påskkort/födelsedagskort av Martins mor och insåg med lite panik att jag glömt skicka påskkort till folk. Oops. Har i alla fall skickat ett till mommo, så det är ju det viktigaste.

Annars är allt okej. Råkade slita upp huden på mitt brännsår dock, aj? Förhoppningsvis läker det snart…

Vi har fått våra FitBits till företagsutmaningen nu, så nu djäklar skall det till att promeneras! \o/ Awzum!

Anyhoooo. Frukostdags! Woop woop!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: