Nahaj du Valdemar!

Helvete helvete helvete helvete

sick bunny

Min hals gör ont. Djävligt ont. Jag är dåsig, varm och snurrig och det kryper i hela kroppen. FÖR HELVETE. Jag orkar inte bli sjuk nu, det säger jag NEJ till. Låt mig vara.

Så ja. Nej. Jag går och lägger mig nu. Klockan är halv åtta men världen suger och jag vill verkligen, verkligen vara frisk när jag går upp imorgon. Oavsett vilket så får jag stå över innebandyträningen, för jag vill verkligen inte riskera att detta förvärras.

För övrigt så såg jag just på senaste avsnittet av RuPaul’s Drag Race. Det var en blandning av (hesa) gapskratt, insikten att Alyssa Edwards är djävligt, djävligt konstig och att Coco Montrese är sjukt lik Kermit the Frog (på gott och ont) och i vanlig ordning ett par ”Låt bli Jinkx era elaka subbor!!” och sedan lite snyft på slutet. Fint slut. Jag gillade. Jag gillade hela avsnittet faktiskt. Säsong fem är utan tvekan den bästa säsongen so far. ALLT är på topp. Vad duktiga de är! Älskar’t.

Men ja. Sängdags. Ynk ynk. Håll alla era tummar och tår för att jag mår på topp när jag vaknar imorgon bitti! Pretty please? With sugar on top?

G’night.

(för övrigt förstår nog bara gotlänningar ur min generation vad rubriken går ut på. ha.)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: