Golvet är fullt av inslagna paket men de är inte till mig

träningNyss hemkommen från innebandyträningen. Vi var lika bra idag som vi var förra veckan – vad kul det är när man börjar få grepp om spelet på riktigt! Plötsligt kan man ta emot passningar, passa själv, göra mål – och känna att man faktiskt BIDRAR med något till laget! Fick utnämningen ”Veckans Perka” eftersom Perka förra veckan var det stora stjärnskottet, så det var ju bra :) Klart nöjd med min insats idag!

Nu skall jag sätta mig på soffan och vila lite, samt pilla färdigt med den sista presenten jag har på gång till Martin. Det är en del arbete som behöver utföras och jag är klart osäker på huruvida jag kommer att lyckas, så ni får vara rara och hålla tummarna för mig!

Jag och Caroline har köpt biljetter för att se Damien Echols när han är i Stockholm, vilket skall bli väldigt spännande. Ser även väldigt mycket fram emot att få träffa Caroline igen, det är alldeles för länge sedan sist. Bäste-Caroline ♥ Det blir ju dock bara en väldigt snabb visit till den Kungliga Hufvudstaden – åker upp på torsdag förmiddag och hem igen ett dygn senare. Men det skall bli kul! Får gräva rätt på någon vettig bok som kan underhålla mig på de evighetslånga tågresorna t/r Stockholm dock :P 9 timmars tåg all in all…

Nåväl. Dags att komma igång med vad jag behöver få gjort idag! Imorgon jobbar vi halvdag pga Skärtorsdag så då tänker jag nog ta lite sovmorgon – det lär ju behövas om jag skall bli klar med Martins present idag ;)

Alltid kul att fira sin födelsedag med att fixa presenter åt den man älskar ♥♥♥

För övrigt blev kladdkakan oerhört populär på kontoret idag. Det fick helt enkelt vara värt ett brännsår, antar jag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: