Garanterat ligg i Höllviken!

Jag roas enormt av alla dessa konstiga popups/banners man får om man går in på t.ex. Pirate Bay. VEM gör dessa? Det måste ju vara världens roligaste jobb. Hitta på lökiga texter för ännu lökigare sidor liksom :D

höllviken”Kommuncicera med människor med samma nivå av respekt som de visar dig” ← this.

Så när de klöker ur sig ”Visa fittan!” så skall jag alltså helt sonika svara ”Kuken först!” eller vad då? :D Men det är ju fint att denna sida vill ge sken av att faktiskt värna om sina medlemmar (höhö no pun intended), verkligen. För visst tror både du och jag att de har moderatorer som ser till att folk håller god ton mot varandra..? ;)

Inser att jag inte har sett något kul penis-mail på sistone men verkar inte ha något kul på lager i spamfiltret. Hade fått detta entusiastiska mail dock;

Hi!!!

I have decided to write to you and I think that you will write to me. Please do not hesitate and write to me. I think that we shall find much in common and we can better and closer learn each other. I hope that I shall see your letter soon and mine of straight line E-mail: nicurum@yandex.ru you can write to me here and I shall necessarily answer you and to send my photo.

I wait with impatience of your letter.

…I think you are wrong. Men vänta du ;) Glöm inte att andas bara.

(fast jag dör på att rubriken på det mailet är ”Let’s talk more my bunny!” hahaha :D)

Fast ja. Inget mail kommer nog någonsin att slå → detta ← *ler bÄzta mailet*

GARANTERAT!

2 kommentarer till “Garanterat ligg i Höllviken!

  1. Mmh porrannonser, vet vad folk vill läsa för att få knulla lätt. För det är så svårt och hitta något vettigt kön och rida på… för man kan ju absolut inte kontrollera sina djuriska urges och måste verkligen klicka sig vidare till dessa andra som också desperat letar med lycka och dildo i mörkret…

  2. hmmm..vet inte hur jag ska tolka det där.. det är ju höllviken jag bor i (när jag är i sverige nu för tiden)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: