För jag är ju så djävla flickig, amirite? Tihi!

Här sitter jag och lyssnar på vacker opera och skall strax gå till sängs. I hallen ligger i en väska min nyinköpta innebandyklubba, yay! Den är rosa och vit, så den syns ju en del, erhm. Kanske inte riktigt *min* färg det där, men den är ju i alla fall pigg och glad så vadfan :)

Rosa för att jag är tjej, svart för att jag ...eh... är djävulen? O_o

Rosa för att jag är tjej, svart för att jag …eh… är djävulen? O_o

”Hurr durr du gillar rosa för du är tjej!” Kanske det, men jag gillar blått också. Gör det mig till pojke..? Ibland argumenterar folk bara för att de kan och känner för det, inte för att det är värt något. Vem i hela fridens namn bryr sig vilka färger jag gillar och varför?

Nog för att jag hade en del riktigt flickiga prinsessklänningar som barn, men jag hade också t-shirts med Turtles på, blåa stickade tröjor med hästar och andra djur, och mängder av färger och mönster. Ingen begränsning. Mellan 16 och 19 så klädde jag mig nästan uteslutande i svart. Men ja. HURR DURR DU ÄR TJEJ LOL.

Vet ni vad det innebär att jag är tjej..?
I can has boobs! Zombie vs. Patriarkatet/den gråa massan: 1-0. Boobs vinner alltid :)

Frågor på det? :)

Nu: Läsa Sandman, sedan sova. Mrrrf!

 

Galen, arg som en varg
det fula trynet bryter fram.
Rabiat, full av hat
vildsint, elak utan skam.
Sjuk och tärd, inget värd,
Drucken men behöver mer
Ingen lag eller morgondag
han faller och drar med mig ner.

 

Besten i mig förgör,
besten i mig förstör.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: