Dräp mig

Den gångna natten var fruktansvärd. Jag var ledsen för att Martin åkt hem, jag läste ut ett seriealbum som kändes väldigt tragiskt (Black Hole) och sedan kunde jag inte somna. Alls. Detta trots att jag släckte lampan en halvtimme före min utsatta tid (dvs: ”jag bör släcka lampan NU för att hinna somna i tid”). Jag låg nog i två timmar och vred mig innan jag verkar ha somnat. Under nattens gång har jag vaknat till flertalet gånger och jag kan nog inte ha fått mer än max tre timmars sömn under hela natten. Idag är jag därför illamående, tröttare än vad som kan anses hälsosamt och med alldeles för kort tålamod. Jag har redan haft yrsel i hissen samt fått utbrott över att någon släckt lampan över min plats genom att dra i lampsnöret istället för att använda lampknappen så att jag måste upp och klättra på möblerna för att få lampan tänd, och jag vet inte vad jag kommer att flippa på härnäst. Det kryper i hela kroppen på mig just nu. Jag har inget emot måndagar men den här dagen kommer förmodligen att knäcka mig.

bild-30

Glasögon från Specsavers, Teeshirt från Restyle, mobilskal från Teknikmagasinet, kort manchesterkjol från H&M

Nämnde jag att jag mår djävligt illa idag..?

Meh. Jag skriver något här när morgonen har gått över och jag mår bättre. Jag kan i alla fall säga att vädret och de ytterst ljusa morgnarna gör mig glad. Det är så fint att cykla till jobb vid halv sju när solen är på väg upp och himlen är ett fyrverkeri av rosa och ljusblått. Det gör mig glad i själen. Also: Har ett nytt hemligt projekt och det ser hittills djäkligt bra ut. NÖJD. Försöker fokusera på de sakerna istället för hur jag mår just nu.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: