Döda sälar, kläder och hemlig bokkasse

Screen Shot 2013-03-08 at 8.02.00 AM

Jag drömde om en död säl som hette Torvald eller Skarvald. Det andra var en pingvin, men jag minns inte vilken som hette vad. Den döda sälen hade hittats av barn och såg jättelöjlig ut, så det hade blivit ett stort meme att ta bilder på sälen och skriva dit fånig text, typ. Jag köpte även supersnygga goff-smycken med lila pärlor och fladdermöss på Gina Tricot och var supernöjd över detta. Gina Tricot låg då där H&M ligger i Visby. Eh.
Och det var så fint att vakna upp och ligga bredvid världens bästa krabba ♥

Efter en diskussion igår på lunchen med lToro om fattigdom så insåg jag att jag åtminstone kan göra NÅGOT för att hjälpa, så jag skall rensa ur mina garderober lite (överflödet!) och ge det som sållas bort till Soppkök Malmö så att de kan dela ut det till de hemlösa som bättre behöver det. Jag vet att jag har minst ett par ”kängor” jag behöver göra mig av med, och jag har en massa tröjor och stuff som ligger på ”Bra att ha”-högen men som aldrig används. Varför ligga och drälla i min garderob när det finns människor som verkligen behöver..?

Så planen för nästa vecka är att försöka få ihop en kasse eller två av kläder jag kan skänka.

Apropå kasse till skänks så har jag även en bokkasse med random böcker som jag tänkte ge bort till någon villig stackare på tre villkor:
1. Jag betalar inte (eventuell) frakt.
2. Du måste ta emot ALLA böcker.
3. Du får inte dissa mig för de böcker som ligger i kassen.

Det är väldigt spridda böcker, allt från kurslitteratur från Lunds Universitet till självförverkelseböcker och något skönlitterärt. Så att eh… Någon som vill ha en kasse böcker? Det är väl runt 10 titlar eller något. GRISEN I SÄCKEN, fast om grisen varit böcker och säcken varit en kasse. Eh.

Nåväl. Nu har jag arbete att roa mig med. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: