Viktigt:

975a9019ccfa8351ee24a376af824022

 

När jag slutade läsa tjejtidningar (typ Cosmo och Veckorevyn) och slutade försöka passa in (jag var wannabe-fjortis på högstadiet. det var en fruktansvärd tid och jag har fortfarande stunder då jag kan må dåligt över hur det var) så växte jag som person. Jag kunde fokusera mer på vad JAG ville, inte vad samhället/omgivningen tyckte att jag skulle vara. Med älv-vingar och tiara och trollspö och tyllkjol (i svart, såklart ;)) och glitter och stjärnor i ansiktet spatserade jag runt i korridorerna på Säve (gymnasieskolan jag gick på) och även om jag i retrospekt inser att jag var mer spektakel än spektakulär så SPELAR DET INGEN ROLL. Jag försökte hitta mig själv och det kan man bara göra genom att testa sig fram.

 

il_fullxfull.427086178_jx8g

 

Ibland måste man våga. Ge det ett försök. Inte vara så låst i normer och rutiner. Var vad du vill vara och var dig själv!

tumblr_lk82yoTOaE1qe49qzo1_500Heja!

 

2 kommentarer till “Viktigt:

  1. Jamen precis!! Heja! Heja! Heja! <3
    Kommentarsvar: Oh noes, har också gått på det någon gång och never igen! Snarare alltid bättre att ta en storlek mindre om man måste välja:)

  2. Story of my life! Jag försökte också vara som alla andra på högstadiet för att sedan övergå till en stil bestående av svart hår, plasttiara och stjärnor under ögonen.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: