Sic gorgiamus allos subjectatos nunc

…och precis efter vår halvårsdag så var det Alla Hjärtans Dag. Vi skall som sagt fira i helgen när vi träffas, men det hindrar inte att vi spammar varandra med söta små meddelanden och hjärtan, hihi 

Mitt projekt kommer att bli färdigt ikväll! Yay! Det är tight som fan med tidstillgången där, men vad fan. Sista sekunden fungerar ju det också. Samtidigt som jag trixar med projektet så tittar jag på gamla säsonger av RuPaul’s Drag Race. Som t.ex. S2, där jag fortfarande irriterar ihjäl mig över att Tyra vann. What? Har inte domarna ögon och hjärna i kroppen? Det är ju helt klart Raven som borde ha vunnit! Raven är perfektion. Han var precis lika perfekt i AllStars som i S2. Team RujuBee all the way! :3 (fast jag hejade nog mest på den som vann AllStars ändå :))

Nåja. Skall hämta två paket på posten efter jobb idag, men glömde självklart att flytta över min kortficka när jag bytte jacka i morse så måste hemom och hämta mitt ID först. Ni minns  kanske den galet snygga klänningen jag hade med för Wednesday här? I kind of köpte den tidigare samma dag jag gjorde collaget. Hepp! Så nu hoppas jag att jag har räknat rätt vad gäller storlek och att den sitter som en smäck :) I så fall blir det Wednesday-looken i dagarna som kommer, yay ^_^

Look från januari :)

Look från januari :)

Borde köra lite Addams Family-race när jag gör klart projektet ikväll… Eller The Munsters. Bra serie det där :D Varför görs inte sådant nuförtiden?

Ohwell. Glad alla hjärtans dag på er, fina läsare :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: