Mrrrrr

bild-22

 

Nej, men vet ni vad? Jag ger upp på den där bloggutmaningen. Det är inga kul punkter kvar, och i ärlighetens namn har det inte varit så djäkla kul punkter fram tills nu heller. Så ni slipper mer spam av det slaget. …tills nästa gång jag hittar en sådan lista jag får för mig att jag skall beta igenom, haha. Nåväl.

Jag är lite frusen och lite illamående. Utanför fönstret verkar det nästan som att solen tänker ta sig igenom molntäcket och lysa lite på oss. Jag har tusen saker att göra hemma och det får jag försöka göra något åt när jag går från jobbet i eftermiddag. Skall även äntligen få tvätta, yay! Sex timmars tvätttid, kommer att försöka få igenom typ 8 maskiner tvätt om det går. (bör inte vara något problem tbh, varje maskin tar ~45 minuter så)

Lyssnar på lite Voltaire och funderar över livet. Och pillar jobb, såklart. Jobb går före allt annat :) …irriterar mig på när folk tror att mitt jobb INTE kommer i första hand. Jo, det är ju kul att spela rollspel/fika/whatever, men inte ifall jobbet förhindrar det. Så det så.

sluta frysa dumma zombie

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: