Leopardmönstrat

bild-28

Ok! Så, dagens look är lite svart och leopardig. Som ni, eh, kanske ser på bilden ovan, haha.

Diadem: Leopardmönstrat. Hundra år gammalt (i vanlig ordning) och kommer nog från H&M tror jag
Svart polotröja: Eh… H&M typ. Den är också ett par år gammal.
Leopardmönstrad skater-kjol: H&M! Köpte jag igår, kostade inget alls typ :D (149:-) och är hur söt som helst :) Har även en underkjol från Lindex under, vilket jag brukar ha när jag bär kjol eftersom fallet blir så mycket snyggare :)
Svarta ben: Det svarta är strumpbyxor. Benen är mina och har suttit där i snart 29 år.
Skor: Grå/svarta, köptes på Din Sko för typ en hundring förra våren.
R2D2 mobilskal: Teknikmagasinet. Köptes i julas.

Alltså. Vill ni att jag skall skriva var saker är ifrån, eller bara nämna det ifall det är något extra SpEshUl? För jag är ju inte direkt bra på det här :D Eller skall vi skita helt i att köra dagens outfit? (inte för att jag ens bryr mig om att göra det dagligen, haha ^^)

3 kommentarer till “Leopardmönstrat

  1. Det är lite kul och se dig struggla med var saker kommer ifrån men världen går nog inte under om du slutar =P Men sådana där underkjols tips is gold ^^

    • Jaa, det är nog mitt bästa tips någonsin! Underkjolar är TEH SHIT. De får kjolen att se snyggare ut OCH man kan ha lite kortare kjolar men känna sig safe för underkjolen hjälper till att dölja zee candy liksom. :)

    • Hell yeah, jag har mest haft under kjolar till mina rockabilly klänningar för att få crazy fluff. Skulle nog vara ett steg i rät riktning med underkjol till de kortare versionerna också ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: