Hur man väcker liv i något dött

bild-26

 

Lyckades fixa skrivaren, pew pew! Sedan fnissade jag åt lustiga människor och nu känns världen bättre igen. Jag är hungrig dock, men skall äta om typ 40 minuter så jag får försöka stå ut en liten stund till. Åt en banan för en liten stund sedan för att fylla det mest immediata matbegäret, men det gjorde ingen jätteskillnad. I kylen ligger dock en bit hemmagjord pizza och väntar på mig, så jag hoppas att den skall vara nog för att jag skall känna mig mätt och nöjd sedan. Det står också en halvfull låda med semlor där men jag tror att de är från förra veckan så de undviker vi helst…

Har äntligen lyckats skriva ut mitt brev till mommo nu när jag har skrivaråtkomst igen, och nu ligger det frankerat och kuverterat här bredvid. Hittade inte mina vanliga kuvert hemma så mommo kommer att få ett kolsvart kuvert haha. Hoppas att hon inte blir nervös av att det är ett svart kuvert istället för vitt – innehållet är ju lika bra ändå :)

Tvättade håret med vettigt återfuktande shampoo + balsam igår kväll och plötsligt kändes det inte alls lika slitet och ledset längre. Bra där :3 Har även beställt en leave-in som jag hoppas kommer att kurera det sista ledsna i håret, det är ju tråkigt om mitt hår går från extrem till extrem (dvs väldigt välmående till halvt döende) bara för att jag byter färg EN gång. Det känns lite konstigt, det har ju överlevt så mycket annat tidigare och iochmed att det har hållts rött med henna sedan i somras så borde det ju rent logiskt må ASBRA och tåla lite mer numera… Aja. :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: