Hårklyverier

Jag idag (redhead)

Jag idag (redhead)

Jag imorgon..?

Jag imorgon..?

Jag kan inte sluta obsessa över det. Jag MÅSTE göra något med mitt hår snart, jag blir tokig. Jag har varit rödhårig i två år och det är rekordlänge för mig att hålla samma hårfärg (inte helt sant, jag hade brunt hår i en månad eller två mitt i också) och jag blir tokig tokig tokig. Jag vet att jag kommer att ångra mig om ett par månader och vilja ha rött hår igen men just nu blir jag galen på att det ser likadant ut varje dag.

Svart hår innebär möjligheten till mycket roligare smink, för man måste vara lite mer dramatisk – det hör till! Jag kan goffa loss för fullt istället för att vara moderate som jag är idag. Det innebär också att jag måste ha högre maintenance på det, men om jag svärtar det med henna är det inte direkt svårt att färga rötterna en gång i veckan för att slippa att det blonda sticker ut.

VAD SKALL JAG GÖRA??

Vill jag bli rödhårig igen sedan är det ju bara att bleka det och sedan henna det tills det är rött igen… Håret kommer att vantrivas av blekningen men annars må bra igen så fort jag börjar hennakurera det. Så det går ju att återfå färgen jag har idag om jag bara ger det lite tid. Liksom?

…men såatteh… Vi får se. Martin är förvarnad på att jag kanske blir Snövit igen och skippar Rödluvan ett tag. (Snövit hade ju svart hår som ni vet…)

menjaggillarjudetröda

ÅH.

Med tanke på hur impulsiv jag kan vara och hur STARKT behovet av förändring är just nu så skall ni inte bli förvånade om jag är svarthårig innan kvällen har passerat. Bli heller inte förvånade om jag behåller det rött, för jag är ju som ni ser ganska kluven i detta…

2 kommentarer till “Hårklyverier

  1. Always a sucker for red

  2. Du ser lika bra ut i båda! Själv har jag lovat mig själv att sluta färga nu, fick klippa av mig att håret för några år sedan eftersom det var så slitet att jag inte kunde rädda det. Men om du tror allt kommer gå bra, so go for it!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: