En gång i tiden hade jag inget hår och då såg jag ut såhär typ:

ina

 

Lite tankar, funderingar och squeeee! denna iskalla fredag:

 • Hittade igår ett par grymt snygga glasögon jag vill ha. De är gröna och matchar mina ögon på ett sådant där bra sätt <3 BÄSTEBRILLORNA. Men ja. De kostar ju också typ 2k när de väl är kittade med glas såatteh… 
 • Jag fyller ju typ ÅR om en månad. dafuq, jag fyllde år nyss. Tiden = springer. Tur att jag har börjat göra en önskelista då :D Får ta och skicka lite festinvites under nästa vecka tror jag. Krabban fyller år veckan efter mig så det blir mycket festande där :)
 • Och därmed är detta en fullständigt relaterad fråga: Hur smakar sugarpaste? Och är det lätt att t.ex. bygga en tårt-Cthulhu av det..? Ia ia tårta ftaghn!
 • Iochmed kort arbetsdag idag (komp ftw!) så åker jag snart mot Göteborg där jag tänker kramas till jag blir lam. Krama tills armarna blir lama. Kram. Lam. Eh. ANYWAY.
 • En blogg/trafikolycka jag har följt på distans ett tag har nu spårat ur totalt då blogginnehavaren påstår att allt var ett skämt på samma sätt som Hanna Widerstedt och hennes bloggsoppa. Hrm. Det är lite för mycket konstigheter postat på den bloggen för att det faktiskt skall vara trovärdigt att det bara var ”LOL TROLL JOKE!” och inget annat. Yeah. Right. Poppar nya popcorn och inväntar nästa krasch tror jag…
 • Idag har jag på mig en t-shirt med texten ”The sun is trying to kill me” som jag fått av Martin <3 Matchar den med gul+orange ögonskugga och mitt eldfängda hår. Dumma sol. Idag verkar solen dock inte skina, yay!
 • Ja alltså, jag gillar ljuset. Jag gillar solskenet – på avstånd! Jag är inte dödsförtjust i att gå runt ute i solskenet och ha det stickandes i ögonen. Hu! På sommaren får jag huvudvärk av solen. Men solen är vacker och gudars skymning vad fint det är när man kan leka makrofotograf i solskenet!
 • Blogga i punktlista blir nog lite för förvirrat faktiskt. Sorry.

3 kommentarer till “En gång i tiden hade jag inget hår och då såg jag ut såhär typ:

 1. Sugarpaste smakar inte. Det är lite charmen och problemet med det.

 2. Sugarpaste är så äckligt! Smakar inget men för mycket socker samtidigt O.o fy på de! yay för marsipan,

 3. Får säga samma sak att sockerpasta inte smakar något annat än socker men är man modig kan man göra sockerpasta själv och smaksätta med olika essenser

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: