Det ser ju rätt ut så varför fungerar det inte?

Nu har jag ägnat ett par timmar åt att stirra på kod och känner att hjärnan börjar bli överfylld, så det får bli lite randomblogg här för att komma tillbaka på 0 igen. Det jag försöker genomföra strular just nu och jag är för trött för att klara av att SE vad som knakar i koden så… ja… Hej. Vad gör ni idag?

Solen skiner ute. Inte blir det varmare för det, det är ändå kallt som en sjunken båt fylld med lik utanför fönstret. Vi tog en promenad bort och åt burgare på lunchen (på Tusen2 – har ni vägarna förbi Malmö så kan jag rekommendera ett besök där :)) och det var nästan så att fingrarna på ena handen stelnade. Lyckligtvis är det ganska lagom varmt på kontoret (för en gångs skull!) så jag har tinat upp och känner mig nu så varm man borde vara :)

Jag känner mig fortfarande väldigt trött. Slutar om två timmar och då skall jag och mamma hitta på något – bio verkar ha glömts bort från agendan men det gör mig ingenting, jag är som sagt var mindre road av biobesök. Then again så hade jag nog gärna gått på bio med Martin och sett på Hobbit ♥ Men vi får se vad jag och moderskeppet hittar på under kvällen. För min del kan vi sitta hemma och snacka skit och käka hämtmat, men ja. Hon kanske har större ambitioner än så ;)

Imorgon blir det dags för Göteborg. Ingen aning vad helgen bjuder på, men så länge jag får krama på mitt finhjärta så är jag nöjd.

Nåväl. Fick syn på en alternativ lösning på mitt kodproblem så skall återgå till hjärntugget nu. Hej svej!

catlady

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: