Isprinsesskappan!

Screen Shot 2013-01-10 at 7.31.15 AM

Chibi-Zombie

 

Min vackra, isblåa prinsesskappa som alla tanterna älskar – den finns åter till försäljning! Eftersom så många uttryckt beundran och WANT inför den så slögooglade jag lite för att se ifall den fanns någon annanstans eftersom den var slut på Romwe – men Romwe har tagit in den i lager igen! Här har ni en länk :) (notera även att frakten är fri, och om ni är nya kunder och registrerar er får ni 20% rabatt från Romwe!) (obs, apropå föregående inlägg så vill jag bara säga rakt ut att detta INTE är någon form av referral!)

Som ni kan se här nedan så har jag modifierat min jacka lite;
Jag har tagit bort den fruktansvärda gigantiska vita fluffrosetten från bröstet, samt sytt i en dragkedja istället eftersom tryckknapparna inte pallade trycket (höhö) över bröstet på mig. Jag köpte min i Medium och det var lite i minsta laget för mig (brukar ha ungefär Small i kläder) så jag kan rekommendera att man tar en storlek större än man borde. Kolla måtten och jämför!

bild-6Ville bara ge er en headsup, ifall ni var sugna på att ha stans sötaste kappa :)

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: