Ibland hatar jag morgnar

drömmarIdag är jag mer än lovligt trött. Känns som att jag har hjärnan full av sockervadd, och inte på det bra sättet :P Det kändes inte alls kul att somna utan Martin bredvid mig, och jag låg istället och började inbilla mig att jag kunde se och höra saker i min lägenhet. Att sedan halva trappuppgången hade bestämt sig för att smälla i dörrar, klampa i trappen och skrika åt varandra gjorde väl inte saken bättre, precis.

Första natten på länge då jag inte alls kan minnas något av vad jag drömt heller. Märkligt.

Jobbar just nu hemifrån, eftersom jag hoppas att Anticimex skall ta och dyka upp och göra något åt råttan som tog sig upp ur min badrumsbrunn. Förhoppningsvis kommer de under förmiddagen, det är sjukt trist att sitta ensam och jobba när jag skulle kunna vara på kontoret och ha folk omkring mig. Jag må vara en ensamvarg, men jag är gärna en ensamvarg omgiven av andra människor så att jag faktiskt har möjlighet att bryta mig ur min ensamhet ibland också :P

Tappade tydligen två prenumeranter under förra veckan. Har jag blivit så tråkig att ni ger upp på mig? Ni får gärna kommentera vad ni tycker att jag skall skriva mer om så får jag se ifall jag kan försöka möta er på vägen där – jag skriver ju som sagt var för att dokumentera mitt eget liv men det vore ju lögn att säga att man INTE vill ha återkommande läsare när man skriver på ett öppet forum på det här sättet.

Nu skall jag få i mig lite frukost och få igång hjärnan. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: