Förberedelser

20130130-211142.jpg

Allmänt blåslagen efter innebandyträningen. Har en bula på vaden och ett par röda märken på låren – nackdelen i att spela i shorts, I guess. Känner mig lite småstel också, men det är inga större problem. Hoppas att jag slipper träningsvärk imorgon bara ;)

Skissade på min knektoutfit, gjorde ett par alternativ och tror att jag har bestämt mig nu. Skall fundera lite mer på det, men det ser bra ut so far. Blir ballt med gasmask och skyddsglasögon till sedan också ^_^

Ligger till sängs redan. Är sömnig + lässugen, så jag har redan ställt larmet inför morgondagen så att jag barakan somna ifrån när jag inte orkar läsa mer. Skönt! :)

Sista dagen att vara med i tävlingen imorgon. Spana länken i högra menyn och lämna en kommentar på tävlingsinlägget om ni vill vara med! :) Easy as 3.14!

Godnatt :*

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: