Kategorier
Personligt

10 fakta om mig själv

Dag 1 – 10 fakta om mig själv

  1. Jag är född och uppvuxen i Visby. Lämnade Gotland 2006 och är sedan dess bosatt i Skåne.
  2. Jag måste få lyssna på musik dagligen för att inte ruttna. När vi var på övning i skogen i höstas gick jag runt i skogarna och nynnade för mig själv för att inte bli tokig.
  3. Jag älskar att läsa och läser varje kväll innan jag somnar. Undantaget är när jag sover tillsammans med Martin, då jag istället inte läser alls. När jag var yngre brukade jag läsa ett tiotal böcker i veckan.
  4. Jag lyssnar inte på radio, jag läser inte nyheter och jag tittar inte på TV. Min ”nyhetsbevakning” sker via Twitter, Facebook och Flashback (eller att mamma ringer och berättar om det hänt något upprörande).
  5. Jag har aldrig brutit ett ben, men jag har fått sy ihop en sågskada i fingret, jag har haft hjärnskakningar och jag har varit på akuten ett par gånger på grund av svimningar och stressrelaterade problem.
  6. Jag är väldigt bekväm i mina invanda rutiner och dislikes/likes, men försöker lära mig att testa och tycka om nya saker.
  7. När jag var liten gick jag på ridskola. Detta slutade jag med efter att jag var på ett dagsridläger och blev avkastad av min häst. Jag satt upp i sadeln igen men lyckades aldrig känna mig trygg igen.
  8. Jag tycker att Astrid Lindgren är väldigt överskattad. Disney likaså.
  9. Jag spelar rollspel sedan 10 år tillbaka och får ibland för mig att åka på lajv. Har varit på …9 (?) lajv på 10 år.
  10. Ibland får folk för sig att jag är en cool människa men jag är egentligen jättetöntig. Så att ni vet.

Dag  2 – 10 favoritfilmer
Dag  3 – 10 favoritprogram på TV
Dag 4 – 10 konstigaste raggningsrepliker jag hört
Dag 5 – 10 bästa konserter jag sett
Dag 6 – 10 favoriträtter
Dag 7 – 10 favoritdrycker
Dag 8 – 10 favoritsnacks
Dag 9 – 10 favoritböcker
Dag 10 – 10 favorittidningar
Dag 11 – 10 manliga favoritskådisar
Dag 12 – 10 kvinnliga favoritskådisar
Dag 13 – 10 kändiscrushar
Dag 14 – 10 favoritband/sångare
Dag 15 – 10 fiktiva favoritkaraktärer
Dag 16 – 10 favoritsånger just nu
Dag 17 – 10 saker jag ville bli när jag var liten
Dag 18 – 10 favoritpyssel
Dag 19 – 10 saker jag inte kan gå ut utan
Dag 20 – 10 saker jag måste göra innan jag dör
Dag 21 – 10 internetsidor jag ofta besöker
Dag 22 – 10 heta fysiska saker på en eventuell partner
Dag 23 – 10 heta egenskaper på en eventuell partner
Dag 24 – 10 favoritspel
Dag 25 – 10 saker jag gör när jag har tråkigt
Dag 26 – 10 saker jag älskar med mig själv
Dag 27 – 10 saker jag önskar att jag kunde förändra
Dag 28 – 10 saker jag ångrar
Dag 29 – 10 önskningar
Dag 30 – 10 ställen jag vill åka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *