Sjöjungfruglitter och gyllene män på kista

Screen Shot 2012-12-28 at 11.48.49 AMIgår var vi och kollade på Tutankhamon-utställningen här i Malmö. Det kostade ganska mycket att gå in, men det var värt det. Vilka otroliga skatter! Helt galet. Svårt att föreställa sig hur etablerat det egyptiska samhället var. Egads. Jag var imponerad :)

Efter utställningen åt vi middag på Jensen’s på Emporia och sedan vågade vi oss in på IKEA där jag köpte en byrå extra till sovrummet samt en hylla till badrummet. Badrumshyllan byggde jag ihop igårkväll när vi kom hem och sedan spelade vi xbox tills vi gick och lade oss.

Idag skall vi ut på Mobilia en snabbis och kolla ifall denna klänning finns kvar:

bild-11Jag ångrar att jag inte köpte den vid ovanstående tillfälle och nu hittar jag den ingenstans. Eftersom Mobilia är det enda ställe jag har sett den på så håller jag tummarna att de har den kvar där, annars blir jag ledzen i ögat.

Annars skall jag mest bygga byrå idag och sortera lite i sovrummet.

Jag har massvis med bilder i min kamera som jag skall dela med mig av vid tillfälle; Filippinerna, jul, Tutankhamon. Det kommer, det kommer! Ni får ha det som morot att återvända hit, haha ^_^

 

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: