Hostar sönder

Okej, sorry för frånvaron här. Den var oplanerad och beror på att jag låg däckad i min säng igår och försökte låta bli att hosta upp lungorna, typ. Samma idag, mår bättre men inte tillräckligt bra nog för att världen skall kännas shiny igen… Blörgh. Lucia firades därmed med neddragna persienner och halvsovandes framför ”The Colour of Magic” tillsammans med pojkvännen. 

Det är fredag idag men min vecka är fullständigt fucked up på grund av 32 timmar på resande fot och sedan sängliggande och jag vet inte vad. Imorgon är det planerat att vi skall gå på Electric Xmas och jag hoppas *verkligen* att jag mår tillräckligt bra för att orka – har sett fram emot att se Aesthetic Perfection ett bra tag nu, och vet att Martin också gärna vill se dem.

Bloggen fortsätter för övrigt strula efter uppdateringen – kan fortfarande inte ladda upp bilder. Mindre nöjd över detta. Vi får se ifall det löser sig – om det är fler än jag som har samma problem så lär ju en uppdatering/patch/fix vara på gång nu. Hoppas.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: