All I want for christmas is you

Hann inte städa färdigt helt och hållet innan mamma, Zzuck och Franci dök upp igår, men de tyckte att det var väldigt fint ändå. Phew! Fixade klart sovrummet idag på morgonen, och nu har jag ställt fram och dukat upp bordet där vi skall sitta. Folket kommer hit tills typ tolv, så skall vi laga mat och förbereda allting, så fram tills dess skall jag hinna diska samt duscha och göra mig julfin. Det löser vi!

Det snöade ju igår! Galet mycket snö, hela marken var täckt av vitt fluff och det kändes sådär BRA att vi skulle få fira en vit jul. Det är ju barndomsdrömmen, snö på julafton! Men idag när jag vaknade så har nästan allt smält bort. Nåväl. Det var vitt EN dag i alla fall. Alltid något!

Och ikväll kommer äntligen Martin <3 Jag menar, skit i jultomten – jag får äntligen träffa min pojkvän igen! :D *klad hezt*

Men ja. Nu skall jag ge mig i kast med BERGET av disk jag har i köket. Bakade saffransmuffins åt oss igår, som vi åt tillsammans med glögg – och de var ju så djäkla goda! Om nom nom :D

A-z809tCEAA6vFH.jpg-largeJag skall se ifall jag har någon tid senare att uppdatera lite, annars önskar jag er alla en RIKTIGT GOD JUL! :D

Kram på er! :)

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: