Vill du leka fotomodell?

Min kamera har legat på hyllan alldeles för länge nu. Jag köpte kameran med motivationen att komma ut mer, samt att försöka lära mig fotografi och ta kort på folk. Kanske inte nödvändigtvis mot betalning, i synnerhet inte i början, utan helt enkelt för att ha det som en ljuv hobby att roa mig med efter arbetstid. Men det har blivit alldeles, alldeles för lite av den varan på sistone. Dels så utnyttjar jag hellre kameran i mobiltelefonen än att ta med mig kameran ut på promenad (mobilkameran ÄR bra, men min Nikon smäller liiite högre) och dels så är jag lat eller disträ. För mycket nya intryck just nu.

Men ja. Dags att göra något åt saken! Jag vill ha någon att ta kort på för att lära mig lite om hur jag och hur kameran fungerar. Om någon som läser här är sugen på att träffa mig i Malmö någon eftermiddag och modella lite så hade det varit jättekul :) Vad det innebär i ren skrift är att jag tar kort på dig, redigerar bilderna och skickar dem till dig, samt själv använder dem i eventuell fotografportfölj. Detta är då helt kostnadsfritt, och du får bilderna på CD.

Låter det intressant? Lämna en kommentar så kontaktar jag dig så bestämmer vi något :)

En bild jag tog förra sommaren. Bilden är redigerad så den är inte så dassig i färgerna egentligen :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: