Ni får gärna påminna mig att andas mellan varven

Foto: Ricard Hellberg

Det känns väl konstigt att jag fortfarande blir förvirrad, men hjälp vad fort dagarna rusar förbi nu! Redan torsdag igen?? Yikes.

Tänkte vara duktig imorse och ställa undan det jag diskade igårkväll. Det slutade med att jag råkade slå ner en tallrik i golvet så att den gick i femton bitar. Oj vad glad jag blev då. ;( Sorterade lite tvätt istället, så lite duktig lyckades jag trots allt vara trots porslinskross. Men morr morr. Mindre kul start på dagen, alltså.

Just nu känns det för övrigt som att jag har huvudvärk på gång. Dang nabbit!

Schema för kommande dagar:

  • Lotta kommer ikväll, vi skall se på film, äta hemlagad pizza och dricka glögg!
  • Martin kommer imorgon, då blir det mys på soffan.
  • På lördag skall vi städa ur gamla lägenheten i Helsingborg. Oooooj vad kul. Inte. Men det måste bli gjort, så.
  • Söndag: Prolly blir det slappardag. Kanske utflykt..? Men förmodligen bara trevligt soffhäng.

 

Typ så. Nästa vecka blir vanlig arbetsvecka fram tills fredagen, då jag skall till Helsingborg och skriva kontrakt på banken, lämna över nyckeln till köparen samt äta lunch med ett par fina kollegor från Stream. På lördag morgon åker jag och Martin till Danmark där vi stannar tills söndag eftermiddag. Jag *tror* att Martin stannar kvar hos mig hela den kommande veckan där..? På måndagen kommer i alla fall mamma och intar soffan, på tisdagen skall vi gå på Sabaton/Raubtier-konserten, på onsdagen eller torsdagen åker mamma hem och på fredagen sticker jag och Martin till Filippinerna. Ja djävlar, det är verkligen fullproppat nu.

Jo, och förresten: Lönehelgen måste jag även hinna med att beställa de julklappar jag skall köpa online, eftersom jag kommer hem mitt i December men vill vara säker på att jag hinner få dem levererade i tid. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: