Metapetande

Undersköna Visby en kall januari-kväll.

Jag har haft ont i huvudet hela dagen. Det börjar kännas lite jobbigt faktiskt, men jag slutar om 20 minuter så då får jag cykla hem och vila skallen lite. Om jag orkar skall jag städa + diska hemma, annars blir det nog bara chilla på soffan ikväll. Och så skall jag ju se senaste RPASDR! Om jag vågar. Det blir ju bara värre och värre ju närmre slutet de kommer. Agh. Väntar fortfarande på att de skall ta tillbaka alla de där bästa som redan åkt ur…

Försöker fortfarande konfigurera en fungerande länk mellan bloggen och Facebook. Det kommer och går. Idag har Martin hjälpt mig lite, så nu hoppas jag att det fungerar utan vidare problem. Vi får se!

Glöm inte att gilla Voodoobunny.se på Facebook!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: