Insikt

Nya favoritklänningen. Sitter som en smäck ♥

Jag börjar inse att jag kanske påverkas mer än jag trodde av hela lägenhetsförsäljningen + stundande resa till Filippinerna. Jag har känt mig låg ett par dagar och just nu känner jag mig mest deprimerad, men jag hoppas att det går över till helgen. Jag ser väldigt mycket fram emot helgen i Köpenhamn och jag hade verkligen önskat att Martin kunde komma ner till mig redan ikväll eller imorgon, men det går ju såklart inte när han har jobb att sköta. Det är ju samma sak om man vänder på det – jag kan ju inte åka till honom hur som helst heller. Jag hade bara verkligen behövt få kramas lite med en älskad krabba just nu.

Men jag tänkte utnyttja en av alla jobb-perks och ta mig en timmes promenad om en stund. Rensa skallen lite. Fylla på med lite intryck och frisk luft istället. Jag tror att det gör mig piggare och gladare.

För övrigt så har jag för typ sjuttiotolfte gången bestämt mig för att sluta dricka cola. Det är en dryck som har dålig inverkan på tänder, och det är flytande socker. Det finns en del andra saker jag också skall försöka dra ner på. Det känns så dumt att slita och springa och träna och sedan sitta och dricka ett par burkar socker direkt efter. Light/Zero-cola känns inte heller vettigt, det är bättre att bara sluta rakt av istället för att ersätta det med något annat. Amirite?

 

En kommentar till “Insikt

  1. När man väl vant sig vid minskat sockerintag är det hur lätt som helst. Jag blir illamående snabbt av för mycket socker nu, kan inte äta upp desserter och grejer – men oj vad mycket gladare kroppen, och huvudet, är!
    Jag syndar endast med IrnBru, men… det är ju IRNBRU. Cola har jag inte druckit på många år, men det var ju av orsaken att det kändes konstigt på tänderna ^.^;;;

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: