In vino veritas

Foto: Lotta Amundson

Vilken oerhört trevlig kväll jag hade igår! Finaste Lotta, vad det är trevligt att umgås!

Pizzan blev närapå bränd men var ätbar ändå. Vi drack rödvin till maten och sedan drack vi glögg och vissa av oss (*host*jag*host*) drack mer rödvin, och så snackade vi om allt mellan himmel och jord. Lotta gick hem tio i tolv och då snurrade jag till sängs där jag slocknade väldigt snabbt, haha. Var helt död när klockan ringde i morse så valde att snooza 20 minuter till, vilket mest gick ut på att jag låg och försökte vakna till liv istället för att somna om. Nu är jag på jobb och skall sluka vatten så att jag återställer vätskebalansen i kroppen – alkohol är ju inte det bästa på det liksom.

Ikväll kommer Martin! Yay! Innan dess så skall jag utöver en arbetsdag även hinna med att duscha, städa av hemma samt laga mat. Måste även komma på *vad* jag skall laga, men har ett par idéer som jag står mellan så vi får se vad det blir av det. Jag måste även ta kontakt med exet och göra upp konkreta planer för morgondagen. Han lär dock inte vara vaken än så jag avvaktar lite och skickar om en timme eller två istället. Så hänsynsfull är jag!

Ohwell. Dags att hämta något att dricka och sedan påbörja arbetsdagen. Tjipp och hej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: